Van modern tot klassiek

Keukens

Een keuken is een belangrijk onderdeel van uw huis. Misschien heeft u een grote woonkeuken waar uw gezin aan het einde van de dag samenkomt, of heeft u juist een knusse keuken waar u even helemaal tot rust komt tijdens het koken. Wat voor keuken u ook heeft, het dient bij u en uw huis te passen, maar het moet ook praktisch zijn! Tegenwoordig is er ontzettend veel keuze in de keukenwereld, waardoor u misschien door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom nodigen wij u graag uit langs te komen in onze ruim opgezette showroom in Schagen. 

Keuze uit diverse topmerken

In onze winkel vindt u keukens van Duitse, Nederlandse en Italiaanse topmerken, die allemaal hun eigen pluspunten benadrukken. Zit uw droomkeuken er nog steeds niet tussen, dan kunnen wij ook een keuken op maat voor u maken. Wij produceren namelijk in onze eigen werkplaats duurzame en houten keukens onder de naam vsKobasto. Deze kunnen wij geheel naar uw wensen en eisen vervaardigen.

 

Professioneel en eerlijk advies

Doordat het team van Van Slageren meer dan twintig jaar ervaring heeft in de keukenwereld, zullen we u altijd van een professioneel en eerlijk advies voorzien. We denken met u mee op het gebied van indelingen, keukenapparaten, afwerkingen en plaatsingen van stopcontacten en lichtpunten. Geen detail wordt overgeslagen. Op die manier kunt u ervan op aan dat wij samen met u uw droomkeuken vinden of realiseren.

Vraag nu een adviesgesprek aan.

“Van Slageren heeft ons heel goed geadviseerd in het kiezen van de juiste keuken. Het gehele proces is goed verlopen en wij zijn dik tevreden met onze prachtige nieuwe keuken!” Melvin | Schagen

Maak vrijblijvend een afspraak

Neem direct contact met ons op door te bellen naar 0224-298400.
Of stuur ons een e-mail en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Alles op maat gemaakt

Elke kast wordt gemaakt in elke gewenste hoogte, breedte of diepte. Duurzaam is het massief houten front van eikenhout en de kast van berken multiplex. Of u nu een deur van rustiek eiken zoekt of een strak front van select eiken. Het kan allemaal. 

vsKobasto

Onder de naam vsKobasto maken de meubelmakers van Van Slageren echte handgemaakte maatwerk keukens.vsKobasto staat voor duurzaam en perfect maatwerk. Dat betekent dat elke kast wordt gemaakt in elke gewenste hoogte, breedte of diepte. Of u nu een deur van rustiek eiken zoekt of een strak front van select eiken. Met vsKobasto kan dat allemaal.

U kiest zelf de houtsoort, eventueel naar wens behandeld met een gekleurde olie. Zo ontstaat een keuken die geheel aansluit bij uw persoonlijke wensen. Heeft u al  eiken meubels in huis met een grijzige tint, zwart, wit of natuurlijk geolied? Wij maken de keuken die daar bij past. Of wilt u juist een eettafel of wandkast laten maken in dezelfde houtsoort als uw keuken? Het kan allemaal. Dat versterkt het thuisgevoel.

In onze demonstratiekeuken houden wij  regelmatig speciale gratis workshops.

Wilt u meer weten over het gebruik van uw stoomoven, oven of vacumeermachine van Miele? Meldt u dan aan voor de gratis workshop. Aanmelden kan telefonisch: 0224 298400 of via mail onder vermelding van uw naam en telefoonnummer info@vanslageren.com    Deze site is beveiligd met ReCaptcha en de Google Privacy en Voorwaarden zijn van toepassing.