TV-meubels

TV-meubels

De televisie is vaak het middelpunt van de woon- of slaapkamer. Een plek waar vele ogen elke dag naar toegetrokken worden. Daarom is het logisch dat u hier een fraai meubelstuk wilt plaatsen. Niet een standaardoplossing, maar een tv-meubel dat precies bij u en uw huis past. Een meubelstuk dat het middelpunt van uw woning waardig is.

 

Meubelstuk op maat

De ervaren en professionele meubelmakers van Van Slageren Keukens & Interieur vervaardigen graag een tv-meubel op maat voor u. Maak uw wensen voor het tv-meubel kenbaar aan ons en wij gaan direct aan de slag met een ontwerp. Na akkoord gaan we aan de slag in onze werkplaats. Op deze manier bent u er zeker van dat uw tv-meubel precies wordt zoals u wilt. Het is mogelijk om het meubel met lift te leveren. Op die manier kan de tv geheel in het meubel verdwijnen, wanneer u de tv niet nodig heeft.

In onderstaand portfolio hebben we enkele tv-meubels geplaatst, die wij de afgelopen periode hebben gefabriceerd. Haal uw inspiratie eruit en maak vervolgens een afspraak met ons over de mogelijkheden. 

project image
project image
project image
project image
project image
project image
project image
project image
project image    Deze site is beveiligd met ReCaptcha en de Google Privacy en Voorwaarden zijn van toepassing.