Showroom Linea Quattro Signum

Showroom Linea Quattro Signum

Deze keuken is opgebouwd uit 2 lakkleuren. Dit keuken eiland hebben wij uitgevoerd in het Atelier lakprogramma. Deze speciaallak is handmatig gespoten en bewerkt. Het metaaleffect komt prachtig tot zijn recht, naast de witte hoogglans kastenwand.

De deurpanelen worden in diversen laklagen gezet om de dichtheid en hardheid te kunnen garanderen. Dit merk gaat voor perfectie en laat dit zien in zijn deur details en binnenwerk.

Dit model heeft een unieke greeplijst in het deurpaneel zelf. De keuken verdient een prachtige woon-leefruimte en is perfect  wanneer u design en gemak wil combineren.

De keuken is voorzien van een 4mm massief  warmgewalst rvs werkblad, waarbij de spoelbak naadloos is ingelast. U heeft de beschikking over een Pitt cooking systeem wat op vele verschillende manieren is in te bouwen.

Wanneer u de vaatwasser opent en de onderkorf naar u toe trekt ziet u waarom gemak en design goed te combineren is. Zo heeft u een strakke lijn in de hoge kasten wand en kunt u alsnog de vaatwasser makkelijk uitruimen en bedienen.

Wilt u ook de combi maken tussen gemak en design?