Over ons

Een keuken is het hart van een woning!

Mark

Van Slageren Keukens & Interieur in Schagen is in 1996 opgericht door Ronald en Rita van Slageren. “Na 26 jaar heb ik het stokje van ze overgenomen”, vertelt Mark van Beek. “Ik ben sinds 2000 werkzaam bij het bedrijf, dus ik ken het als mijn broekzak. Daarnaast heb ik altijd de ambitie gehad om eigen ondernemer te worden. Dit valt nu perfect samen.”

In de afgelopen 22 jaar heeft Mark veel hoogte- en dieptepunten meegemaakt met Van Slageren. “De brand in februari 2020 heeft natuurlijk voor één van de heftigste periodes gezorgd. Toch zijn we daar sterker uitgekomen. Mede door de inspanningen van het gehele team. En dan zie je pas echt hoe we als een geoliede machine werken. Het voelt echt als één grote familie.” En die familie blijft, net zoals de naam, ook na de overname van Mark in stand.

Hart van de woning

Mark is ervan overtuigd dat de keuken het hart van iedere woning vormt en dat een gedegen en eerlijk advies hierin dan ook erg belangrijk is. “De keuken is een plek waar men samenkomt aan het einde van de dag en vanuit die plek worden de gezelligste diners voorbereid. Daar wordt er gelachen, gehuild, geknuffeld en natuurlijk gekookt. Daarom is niet alleen de sfeer van belang, het moet ook praktisch zijn. Een samenspel dat de adviseurs van Van Slageren ‘gewoon’ begrijpen.”

Aan de basis van dat samenspel staan Duitse, Nederlandse en Italiaanse topmerk-keukens, die prachtig uitgestald staan in de ruime showroom. “Maar het paradepaardje is toch wel de vsKobasto, ons eigen keukenmerk. De klant kan namelijk alles zelf bepalen: van de houtsoort tot de vorm van de grepen en de afwerking. En extra leuk: vanaf het eerste plankje tot het laatste likje coating; alles wordt door onze eigen vakmensen verzorgd.”

Overigens komen niet alleen (droom)keukens uit het vat van Van Slageren. Ook schuifwandkasten, televisiemeubels en ontvangstbalies worden in de werkplaats in Schagen gemaakt. “Het is toch fantastisch als interieur en keuken perfect op elkaar zijn afgestemd! Op die manier verleng je de keuken en maak je het hart dus onderdeel van het grotere geheel. Dat is perfectie, toch!”

Adviseurs

Chanine
Wesley
Janny

Montage

Leen
Rudy
Collin
Enrico
Jesse
Daan

Orderverwerking / planning

Petra
Anselmus

Administratie

Monique

Interieurverzorging

Nelleke