Klassieke keukens

Een klassieke keuken wordt gekenmerkt door een gemoedelijke en nostalgische sfeer. Een houten schouw, stenen spoelbak en een groot fornuis zorgen voor de elegante uitstraling. Uiteraard kunt u in een klassieke keuken ook ‘gewoon’ moderne apparatuur laten installeren. Ons advies: kies voor apparaten die gehuld zijn in een authentiek jasje. Zo blijft de warme sfeer behouden.

Fraaie details

Een ander opvallend kenmerk van een klassieke keuken zijn de fraaie details. Denk daarbij aan stijlvolle handgrepen, zoals een komgreep of een robuuste greep van gesmeed ijzer. Ook sierlijke fronten en glazen kasten zijn terugkerende details in een klassieke keuken.

Een klassieke keuken kopen?

Een klassieke keuken past in ieder interieur. Bij een modern interieur kan het contrast erg goed werken. Bij een klassiek interieur vormt de klassieke keuken een eenheid met de rest van het huis.

U kunt uw klassieke keuken ook aan laten sluiten bij uw interieur door voor een handgemaakte keuken op maat te kiezen. Deze wordt ontworpen aan de hand van uw wensen en naar uw smaak vormgegeven. De vakmensen bij Van Slageren Keukens & Interieur geven u graag meer informatie. Kom langs in de showroom in Schagen of neem contact met ons op.