Ontdek vsKobasto

Ontdek vsKobasto

Bij Van Slageren Keukens & Interieur vervaardigen onze vakmensen handgemaakte maatwerk keukens die synoniem staan voor duurzaamheid en perfectie. Het concept van vsKobasto is gebaseerd op het creëren van keukens die volledig aansluiten op de kook- en keukenwensen van jou als klant, waardoor jouw droomkeuken werkelijkheid wordt!

Maatwerk van vsKobasto

Een vsKobasto keuken is meer dan alleen een keuken; het is een uniek stuk vakmanschap dat volledig op maat wordt gemaakt. Met vsKobasto heb je de vrijheid om elke richting op te gaan die je wilt. Onze liefde voor keukens, passie voor hout en de toewijding aan hoge kwaliteit komen samen in de vsKobasto. Extra fijn: we vervaardigen dit met de hand in onze werkplaats in Schagen, waardoor we altijd details kunnen aanpassen aan jouw wensen. Ook houden we rekening met de praktische invulling van de keuken. 

Een vsKobasto begint bij de keuze van de houtsoort, waarbij opties variëren van massief eikenhout tot bamboe. Vervolgens wordt de keuken afgewerkt met een monocoat kleur naar keuze. Dit resulteert in een keuken die naadloos aansluit bij jouw persoonlijke voorkeur. Of je nu een voorkeur hebt voor de warme uitstraling van natuurlijk geolied hout, de strakheid van zwart en wit, of een subtiele grijzige tint die overeenkomt met jouw interieur; een vsKobasto keuken kan precies worden afgestemd op jouw stijl.

Realisatie van jouw droomkeuken

Droom jij ook van een vsKobasto in jouw woning? Onze adviseurs staan voor je klaar om samen naar de mogelijkheden te kijken. Breng een bezoek aan onze showroom in Schagen en ontdek de mogelijkheden van ons eigen merk maatwerk keukens. Kom langs en laat jouw keukendromen werkelijkheid worden!