Bijkeuken

Als er een plek in uw huis is die functioneel moet zijn, dan is het de bijkeuken. Deze wordt vaak gebruikt als wasplaats en berging, waardoor het al snel als een rommeltje kan ogen. Door slim gebruik te maken van de ruimte, wordt de bijkeuken een stuk efficienter en georganiseerder. Elke bijkeuken is anders, daarom vraag het altijd om maatwerk. Bij Van Slageren Keukens & Interieur luisteren we naar uw wensen, bekijken we uw ruimte zorgvuldig en zorgen we ervoor dat elk hoekje optimaal wordt benut.

De ideale indeling

U kunt uw bijkeuken op diverse manieren indelen. Bekijk de foto’s om inspiratie op te doen en lees onderstaande tips voor de indeling van uw berging.

  • Stijl. U kunt dezelfde stijl kiezen als dat u in de keuken heeft, zo creëert u rust en oogt de bijkeuken vaak iets ruimer.
  • Indeling. Als u uw bijkeuken vooral wilt gebruiken als bergruimte, dan zijn kasten en werkbladen geen overbodige luxe.
  • Apparatuur. Ook uw apparatuur kunt u efficient kiezen. Een wasdroger bespaart ten opzichte van een wasmachine en droger veel ruimte. Wilt u een frituurpan kunnen gebruiken in uw bijkeuken? Wellicht is een afzuigkap dan handig.

Advies over een bijkeuken?

Benieuwd hoe wij uw bijkeuken veranderen in een functionele berging? Neem contact met ons op of bezoek onze showroom in Schagen. Onze medewerkers staan voor u klaar met professioneel advies over een bijkeuken op maat!