Duitse keukens

Duurzaamheid, praktisch en gebruiksgemak. Dat zijn de kernwoorden die bij Duitse keukens horen. Daarnaast kenmerken een minimalistisch design, strakke afwerking en uitmuntende kwaliteit een keuken met Duitse degelijkheid. Bent u op zoek naar zo’n keuken? Dan bent u bij Van Slageren Keukens & Interieur in Schagen op het juiste adres.

Kwaliteit en degelijkheid

Onze oosterburen staan bekend om hun degelijkheid en dat zien we ook in de keukens terug. Een Duitse keuken staat garant voor tientallen jaren keukenplezier.

Elke Duitse keuken is betrouwbaar, innovatief en duurzaam, maar u heeft zelf de keuze in welke uitstraling u deze wilt: modern, luxe of landelijk. Kom langs in onze showroom en laat u verrassen door de mogelijkheden!

Duitse Häcker keukens

Bij Van Slageren Keukens & Interieur verkopen we Duitse keukens van het bekende merk Häcker. Het assortiment van Häcker is ontzettend uitgebreid. In onze showroom hebben we enkele Häcker keukens voor u uitgestald. Onze adviseurs zijn specialist op het gebied van Häcker keukens en vertellen u graag meer.