Hoogglans keukens

Vindt u een strak en modern uiterlijk van uw keuken belangrijk? Dan past een hoogglans keuken goed bij uw wensen. Ruimtelijk, chique en stijlvol kenmerken deze stijl keukens. Vooral bij kleinere keukens geeft een hoogglans look het idee van meer ruimte. Heeft u al een ruime keuken, dan zorgt deze stijl voor een extra chique uitstraling.

Onderhoud van hoogglans keukens

Als u voor een hoogglans keuken kiest, dient u er bewust van te zijn dat het oppervlak gevoelig is voor vlekken, vingerafdrukken en krassen. Deze stijl vraagt om meer onderhoud dan bijvoorbeeld een robuuste boerenkeuken.

Door regelmatig een vochtige doek over de keukendeurtjes en het aanrechtblad te halen, behoudt deze zijn mooie, glanzende uitstraling. Er zijn ook speciale coatings leverbaar, die de vlekken en vingerafdrukken grotendeels kunnen opvangen. Ons team adviseert u hier graag over.

Kies de keuken die bij u past

Een hoogglans keuken is leverbaar in bijna elke kleur. Houdt daarbij rekening dat een keuken in een opvallende kleur, zoals rood of blauw, op een gegeven moment kan gaan vervelen. Een witte of zwarte hoogglans keuken is daarentegen tijdlozer. Aan u de keuze!

De specialisten van Van Slageren Keukens & Interieur hebben de afgelopen jaren diverse hoogglans keukens geplaatst en kunnen u door hun ervaring en kennis van een gedegen advies voorzien. Kom langs in onze showroom of neem contact met ons op via het contactformulier.