Interieur inrichtingen

Interieur

Naast maatwerk keukens, vervaardigen we bij Van Slageren Keukens & Interieur meubels en complete interieurs. Dit doen we zowel voor particulieren als bedrijven. In onze eigen werkplaats in Schagen, zijn ervaren en kundige meubelmakers dagelijks bezig met het maken van duurzame en unieke interieurs. Van ontvangstbalies tot praktijkinrichtingen en van kantoormeubelen tot inloopkasten, we maken het in een handomdraai!

Van ontwerp tot montage

Door onze ruime ervaring in het ontwerpen, produceren, leveren en monteren van diverse interieurs, kunnen we u ook van een advies op maat voorzien op het gebied van interieurbouw. We luisteren naar uw wensen en maken op basis daarvan een creatief ontwerp. Wanneer u tevreden bent met het ontwerp, starten wij met de productie in onze eigen professionele werkplaats. Op deze manier bent u altijd verzekerd van een uniek meubelstuk of een compleet interieur dat precies bij u en uw woning, pand, praktijk of winkel past. 

Nieuwsgierig wat we voor u kunnen betekenen? We nemen graag de tijd voor u in een persoonlijk gesprek

Maak een afspraak

Neem direct contact met ons op door te bellen naar 0224-298400.
Of stuur ons een e-mail en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Alles op maat gemaakt

In de stijl die u wenst, met de apparatuur waar u veel plezier aan beleeft. Naast keukens bieden wij inloopkasten, schuifwanden, garderobekasten en bijkeukenmeubelen. Kijk rustig rond op onze website voor Keukens & Interieur of kom langs in onze showroom in Schagen.    Deze site is beveiligd met ReCaptcha en de Google Privacy en Voorwaarden zijn van toepassing.