Keuken kopen Hoorn

Woont u in Hoorn en wilt u een nieuwe keuken kopen? Breng dan een bezoek aan de ruim opgezette showroom van Van Slageren Keukens & Interieur in Schagen. Wij verkopen Italiaanse, Duitse en Nederlandse keukens, maar u kunt ook voor een handgemaakte keuken kiezen. Deze wordt in onze werkplaats vervaardigd onder de naam vsKobasto.

Een keuken op maat

Bij Van Slageren Keukens & Interieur kunt u voor een keuken op maat kiezen. U geeft aan onze specialisten uw wensen door en zij vertalen dat in uw droomkeuken. Ook als u bepaalde ideeën heeft, maar er niet zeker van bent of dat uit te voeren is, kunt u onze medewerkers om advies vragen.

Neem contact met ons op of kom langs in onze showroom in Schagen. Vanuit Hoorn houdt u rekening met ongeveer 30 minuten reistijd met de auto.

Keuken kopen in de omgeving van Hoorn? Kom bij ons langs!

Bij Van Slageren Keukens & Interieur in Schagen bent u verzekerd van een professioneel advies, als u een keuken wilt kopen. Daarnaast hebben wij een ruim opgezette showroom, waar wij diverse soorten stijlen presenteren. Zo kunt u direct zien en voelen waar uw voorkeur naar uit gaat. Gevonden wat u zoekt? Wij monteren uw keuken ook in Hoorn!