Handgemaakte Bamboe Houten Keuken

Deze handgemaakte keuken van vsKobasto in massief bamboe hout is met Skylt lak afgewerkt en toont de doorlopende structuur van massief bamboe. Deze houtsoort kunnen we in verscheidene kleuren afwerken.

Hier is een verdiept werkblad van 6 cm opgedikt natuursteen gecombineerd met een hoge kastenwand in poedercoat lak in de kleur grafiet voor een luxe uitstraling.

Vanwege de grote raampartij is er gekozen voor een BORA Professional kooksysteem met werkbladafzuiging. De vensterbanken met randen van natuursteen sluiten mooi aan bij het werkblad waardoor er een ruimtelijk en rustig geheel ontstaat.

Tv-meubel
Wij hebben een tv-meubel ontworpen waarbij de televisie door middel van een liftsysteem in de kast kan verdwijnen. Het meubel is zo ontworpen zodat geluidsapparatuur perfect ingebouwd kan worden. De voorzijde is van massief doorlopend eiken en de ombouw is uitgevoerd in zeer slijtvast MDF met een poedercoat grafiet lak. Dit tv-meubel kunnen wij in iedere maatvoering leveren.

Tags

Bamboe Donker Hout Keuken Modern Interieur TV-meubel

Deel dit project

Bent u geïnspireerd geraakt door dit project?

Neem direct contact met ons op door te bellen naar 0224-298400.
Of stuur ons een e-mail en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.    Deze site is beveiligd met ReCaptcha en de Google Privacy en Voorwaarden zijn van toepassing.