Keuken Model Twente Schagen

Model Twente, een handgemaakte massief eiken keuken van ons eigen merk vsKobasto. Het doorlopende lijnenspel in het hout en het granieten werkblad van 8 cm geven deze keuken zijn stoere karakter.

De hoge kastenwand is uitgevoerd met het PanoramicDesign van Miele, waarbij ook de vaatwasser op hoogte is ingebouwd. Het werkblad loopt verdiept door in het keukenraam zodat de afwerking van de achterrand van graniet hier mooi op aansluit. Vanaf het kookeiland en het spoelgedeelte is er uitzicht op de tuin.

Kantoorkast Schagen
Deze strakke kastenwand wordt op maat uitgevoerd in wit mat acrylfront voor de kantoorruimte. De binnenkant is naar wens in te delen met legplanken en uittrekladen. Deze uitvoering is geheel greeploos en werkt met TIP-ON  deurbediening.

Badmeubel Schagen
Badmeubels op maat. Dit badmeubel is uitgevoerd in massief eiken waarbij de houtlijnen prachtig doorlopen en kan naar wens ingedeeld worden.

Wandkast Schagen
Deze slaapkamer is uitgevoerd met een kastenwand in zwart Deco kunststof met houtstructuur waarbij de structuur van de houtnerf goed voelbaar is. Ook hier kunnen de indeling en maatvoering geheel naar wens aangepast worden.

Tags

Donker Hout Keuken Kookeiland Interieur Kastenwand Licht Modern Wit Badmeubel Kast Zwart

Deel dit project

Bent u geïnspireerd geraakt door dit project?

Neem direct contact met ons op door te bellen naar 0224-298400.
Of stuur ons een e-mail en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.    Deze site is beveiligd met ReCaptcha en de Google Privacy en Voorwaarden zijn van toepassing.