Showroom Agaatblauwe Landelijke Keuken

De landelijke hoekkeuken met inductie fornuis is voorzien van massief essenhouten fronten en heeft speelse zwarte handgrepen. Het donkere granieten werkblad geeft een mooi contrast aan het blauwe kastwerk. De keuken is voorzien van diverse binnen laden en een draaicarrousel waardoor deze keuken meer dan voldoende opbergcapaciteit heeft.

De keuken is voorzien van een grote koeler en grote vriezer. Deze zijn van AEG en beschikken over de juiste luchtverdeling in de kast. Zo heeft u in de koeler overal de zelfde temperatuur. De vriezer beschikt over een No Frost systeem die u niet meer hoeft te ontdooien.

Boven het fornuis vind u de landelijke schouw. Deze is in verschillende afmetingen en modellen te bestellen. De bovenkasten van de keuken zijn uitgevoerd met glasdeuren en verlichting aan de binnenkant. De glasdeuren kunnen ook in matglas worden geleverd.

De spoelbak is van Villeroy & Boch en is onder gebouwd met een minimaal blad overstek. Deze bakken kunnen ook geleverd worden met kokend waterkraan.

Deze keuken is in 9 verschillende kleuren te verkrijgen.

Heeft u specifieke wensen? Wij nemen het graag vrijblijvend met u door.

Tags

Duits Hout Keuken Landelijk Licht Showroom Kast

Deel dit project

Bent u geïnspireerd geraakt door dit project?

Neem direct contact met ons op door te bellen naar 0224-298400.
Of stuur ons een e-mail en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.    Deze site is beveiligd met ReCaptcha en de Google Privacy en Voorwaarden zijn van toepassing.