Showroom Häcker Kookeiland en Kastenwand

Dit multifunctionele eiland is volledig greeploos. Waarbij de greep-lijsten uit één worden geleverd. Bent u een echte wijnliefhebber? Dan is de ingebouwde wijnklimaatkast een ware toevoeging in uw keukenontwerp. Deze wijnkoeler heeft 2 apart instelbare klimaat zones en is makkelijk te openen met een tip-on systeem.

De kastenwand is flexibel naar uw wensen in te delen. In plaats van de 2 combiovens is het ook mogelijk om een koffie zetter, tv, stoomoven of wijnkoeler te plaatsen. In dit kast model is gekozen voor een horizontale greeplijst zodat alle laden makkelijk aan de bovenkant zijn te openen.

De tussenruimte bij dit eiland model is 115cm. Deze ruimte is perfect om met twee personen langs elkaar heen te lopen.

Het werkblad is een opgedikt 40mm rvs richtingloos geborsteld blad. Bij dit model is de spoelbak naadloos ingelast. De kookplaat is van Novy en heeft een downdraft aan de achterzijde van de kookplaat zitten. Dit systeem is een prachtige manier van afzuigen en biedt u vele mogelijkheden op het gebied van afzuigen. Hoge pannen zijn bij dit model geen enkel probleem.

De keuken is afgewerkt met een champagne binnenkant en heeft voetzolen om de stollenwanden voor de beste bescherming.

Heeft u ook een eiland in gedachte?

Tags

Donker Duits Hout Kast Keuken Kookeiland Modern Showroom Blog Kastenwand Licht

Deel dit project

Bent u geïnspireerd geraakt door dit project?

Neem direct contact met ons op door te bellen naar 0224-298400.
Of stuur ons een e-mail en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.    Deze site is beveiligd met ReCaptcha en de Google Privacy en Voorwaarden zijn van toepassing.