Showroom Linea Quattro Ambra

U kijkt nu naar een stukje vakmanschap. Deze keuken is uniek op alle fronten. Heeft u bijvoorbeeld al eens gekeken naar de dikte van de deur panelen?

De deuren zijn 2,3cm dik waardoor deze keuken een extra solide uitstraling krijgt. Deze keuken is voorzien van een afgeschuind front, dit detail is ook mee genomen in de afwerking van het werkblad. Hierdoor krijgt het geheel een minimalistische uitstraling.

De afwerking van de uittrek-elementen is in het chroom en om het geheel compleet te maken hebben we de bestekindeling van hout gemaakt.

Bent u op zoek naar een zwarte keuken, of zoals in dit model een deel van de keuken dan hebben we voor u een Fenix afwerking. Fenix is gemaakt van een materiaal wat ontzettend makkelijk in onderhoud is. Op dit paneel zijn vingerafdrukken of vetvlekken makkelijk te verwijderen of zelfs niet zichtbaar.

Een luxe uitstraling is waar dit merk voor staat. Speciale kleurwensen afwerkingen of detaillering is allemaal mogelijk. Kortom op en top perfectie.

Toe aan een keuken met perfectie?

Tags

Bar Donker Graniet Italiaans Kast Keuken Modern Showroom Wit Zwart

Deel dit project

Bent u geïnspireerd geraakt door dit project?

Neem direct contact met ons op door te bellen naar 0224-298400.
Of stuur ons een e-mail en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.    Deze site is beveiligd met ReCaptcha en de Google Privacy en Voorwaarden zijn van toepassing.