Showroom vsKobasto Valkkoog Keuken

In de trend zien wij steeds meer vraag naar zwarte en levendige keukens. Door de zwarte fronten geeft de keuken een warme uitstraling in de ruimte. Deze keuken is uitgevoerd met rustiek eiken hout. Waar we de nadruk leggen op het levendige beeld.

Het ontstaan van deze keuken is gebaseerd op het gebied van leefkeukens. En is het middelpunt van de ruimte. De keuken dient niet alleen als functionele ruimte waar gekookt wordt, maar ook als werkplek waar u gezellig tijd doorbrengt met familie of vrienden. Het lichte betonnen werkblad draagt bij aan een natuurlijke look.

In deze keuken vind u een grote vries- en koelruimte terug, die op verschillende manieren en hoogte in te bouwen zijn. Ook biedt deze keuken een unieke verdiepte gaskookplaat.

In deze keuken is een combinatie gemaakt van verschillende apparaten en merken. Wij zoeken samen met u de apparaten die het beste bij u passen en zorgen zo voor het beste resultaat in uw keuken.

Graag weten wat wij u kunnen bieden? Vraag het ons gerust.

Tags

Donker Hout Keuken Kookeiland Landelijk Showroom vsKobasto Zwart Bar

Deel dit project

Bent u geïnspireerd geraakt door dit project?

Neem direct contact met ons op door te bellen naar 0224-298400.
Of stuur ons een e-mail en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.    Deze site is beveiligd met ReCaptcha en de Google Privacy en Voorwaarden zijn van toepassing.