25 jaar keukenvriendschap

25 jaar keukenvriendschap

25 jaar. Dit jaar bestaat Van Slageren Keukens & Interieur 25 jaar. En omdat we al vanaf de start van ons bedrijf samenwerken met Linea Quattro, vieren we ook 25 jaar keukenvriendschap met deze Italiaanse leverancier! Voor hen is een keuken meer dan een plek waar eten wordt bereid; het is het hart van de woning dat iedereen met elkaar verbindt. En in die liefde voor keukens hebben wij elkaar een kwart eeuw geleden al gevonden!

In onze showroom vindt u een aantal Italiaanse keukens en ieder exemplaar is uniek. Het uitgangspunt bij iedere keuken van Linea Quattro is: een plek creëren waar het gezin samenkomt en écht qualitytime met elkaar heeft. Daarbij ontbreken de volgende kenmerken nooit:

  • Strakke vormen en lijnen
  • Perfecte afwerking
  • Unieke combinatie van kleuren en (natuurlijke) materialen
  • Smalle, hoge kasten (vaak in combinatie met glazen platen)
  • Elegant en chique

Beauty en brains

Niet alleen de uiterlijke schoonheid van een keuken is een belangrijk element van Linea Quattro. De praktische kant is net zo essentieel. Samen met een adviseur van Van Slageren creëren wij de keuken die bij u past, waar ‘beauty en brains’ elkaar completeren.

Bij het ontwerp wordt er onder andere rekening gehouden met de grootte van uw gezin, de meest handige routing en de mooiste kleurstellingen. Daarnaast houdt Linea Quattro rekening met uw lengte, want ze biedt verschillende hoogtes van het werkblad aan. Op basis van uw lengte maken we de beste ergonomische keuze. Zo kunt u uren comfortabel in de keuken staan, wanneer u een heerlijk menu samenstelt voor uw gezelschap.

Eco-duurzame oplossingen

Linea Quattro omarmt niet alleen uw behoeftes, de Italiaanse leverancier draagt ook de gezondheid van de planeet een warm hart toe. Ze gebruikt eco-duurzame materialen en neemt deel aan het project ‘Virtuous Saving 100% Certified Green Energy’, dat het gebruik van energie uit hernieuwbare bronnen aanmoedigt. Ook maakt het bedrijf gebruik van hoogwaardig 100% gerecycled Idroleb plaatmateriaal (water- en vochtafstotend). Met een keuken van Linea Quattro denkt u dus niet alleen aan uw eigen behoeftes, maar ook aan die van de planeet.

Benieuwd naar een echte Linea Quattro? Wees welkom in onze showroom!
Online inspiratie >