Bij ons in de werkplaats

Bij Van Slageren Keukens & Interieur openen we de deuren van onze werkplaats om je een exclusief kijkje te geven in het vervaardigen van onze vsKobasto keukens. vsKobasto staat synoniem voor duurzaamheid en perfect maatwerk, waarbij we de wensen van onze klanten vertalen naar een helder ontwerp en een op maat gemaakte offerte.

Onze handgemaakte keukens vinden hun oorsprong in hoogwaardige, duurzame materialen zoals massief eikenhout en berken multiplex, waardoor ze een tijdloze elegantie en een lange levensduur bieden. 

Rudy, één van onze vakmannen, heeft met zijn vakkennis en oog voor detail het unieke proces van het vervaardigen van vsKobasto vastgelegd in foto’s, waardoor je letterlijk een ‘kijkje in de keuken’ kunt nemen. 

Liefde en aandacht

Bij Van Slageren Keukens & Interieur geloven we in ambachtelijk vakmanschap. Daarom worden al onze vsKobasto keukens met liefde en aandacht vervaardigd in onze eigen werkplaats, waarbij elk aspect van het productieproces zorgvuldig wordt uitgevoerd, van het selecteren van materialen tot het vormgeven van elk detail.

Met dit blog willen we je niet alleen een (digitale) blik achter de schermen gunnen, maar ook onze trots tonen voor het werk dat we leveren. Bij Van Slageren Keukens & Interieur creëren we niet alleen keukens, we scheppen leefruimtes waarin herinneringen worden geboren en gedeeld!

Blijf op de hoogte voor meer updates en verhalen rechtstreeks vanuit onze werkplaats via onze social media kanalen.