#2 Blog Interieurtrends: De Bora

#2 Blog Interieurtrends: De Bora

“De Bora is de kookplaat met afzuiging in één. Dit systeem is ontwikkeld in Duitsland door Willie Bruckbauer met als doel om de wens van zijn klanten te kunnen vervullen: de perfecte wasemafzuiging die efficiëntie, design en kwaliteit in de keuken combineert. Door een Bora toe te voegen aan uw interieur, bent u vrij om te koken waar u maar wilt!

Introductie Classic 2.0

Wij presenteren daarom vol trots de nieuwe Bora Classic 2.0! Op dit moment van schrijven nog niet leverbaar, maar wel al in onze showroom in Schagen te bezichtigen en te ervaren. Ten opzichte van zijn voorganger, de Bora Classic, zijn er veel vernieuwingen doorgevoerd waarbij zowel de uitstraling als de techniek zijn aangepakt:

  • Minimalistisch design. Het Tepan kookveld en de afzuiging zijn volledig vlak ingebouwd, waardoor deze in stand-by modus bijna onzichtbaar is in uw keuken.
  • Intuïtieve sControl+-bediening. De bediening is ontzettend eenvoudig, met één touch krijgt u toegang tot alle functies.
  • Eenvoudige reiniging. Alle onderdelen die met de kookdampen in contact raken, kunnen worden verwijderd en mogen in de vaatwasser.
  • Exacte temperatuurregeling. Het kookveld heeft twee grote grillzones, waarbij u de gewenste temperatuur kunt instellen. Dát noemen we nog eens nauwkeurig koken!
  • Extra groot kookoppervlak. U kunt met vier pannen van max. 24 cm tegelijkertijd koken. Zelfs bij het gebruik van een zeer grote braadslee wordt de pan volledig en gelijkmatig verwarmd.
  • Minimale geluidssterkte. De Classic 2.0 is altijd bijzonder stil, zelfs bij hoog vermogen.
  • Modulair systeem. U heeft een ruime keuze aan kookvelden (van oppervlakte-inductie tot de wok of het Tepan-kookveld) die u vrij kunt combineren met het afzuigsysteem.
  • Automatische regeling van de afzuiging. U hoeft niet handmatig in te grijpen, het systeem past de afzuiging aan aan het kookproces.
  • Eenvoudige reiniging. Door het naadloze design is het kookoppervlak heel makkelijk te reinigen. Voorafgaand aan het schoonmaken kunt u de reinigingsvergrendeling activeren, waardoor het paneel zo’n 10 seconden vergrendelt is. Zo kunt u niet per ongeluk uw instellingen wijzigen. Daarnaast weet u door de rode stip en de H op het paneel wanneer de plaats heet is en wanneer niet.

Geschikt voor ieder interieur

De Bora Classic 2.0 is geschikt voor ieder interieur. Juist door het minimalistische karakter en de volledig zwarte afwerking, valt hij niet op en kan hij zowel in een moderne als in een landelijke of klassieke keuken geplaatst worden. Bent u benieuwd of deze slimme kookplaat ook iets voor uw huishouden is? Kom langs in onze showroom, ik laat u graag kennismaken met deze innovatie kookplaat!”

Chanine van Nieuwkasteel

Vlog Bora Classic 2.0


Video: KiekFilmt.nl.