# 1 Blog interieurtrends: Trends van 2019

Chanine van Nieuwkasteel is adviseur en verkoper bij Van Slageren Keukens & Interieur. In 2015 is zij afgestudeerd als interieuradviseur en haar kennis deelt ze graag met u, zo ook in blogs en vlogs. Haar eerste blog gaat over de trends van 2019. Veel leesplezier!

“De trend voor 2019 is vooral kleurrijk en duurzaam. We gaan steeds meer om het milieu denken en passen daar ons levensstijl op aan. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de inductiekookplaat die u kunt aansluiten op zonnepanelen. Gas neemt af en word steeds duurder, waardoor de keuze voor inductie ook een stuk makkelijker wordt. Bovendien is zo’n inductieplaat een stuk praktischer met schoonmaken: een vochtige doek er over en klaar.”

Trendkleuren 2019

Het kleurenpallet van 2019 is erg kleurrijk en warm. Mooie donkergroente tinten, wijnrood en zacht roze zijn helemaal hip. De echte trendkleur is Spiced Honey. Dit een mooie donkergeel/bruine kleur. Deze is prima te combineren met het groen van de kamerplant. Want die is nog steeds veel aanwezig. Hoe meer planten hoe beter!

Als we het over keukens hebben, mag u in 2019 lekker combineren en experimenteren, mits de kleuren bij elkaar passen. Met bijvoorbeeld een indigo blauwe kastenwand maakt u uw keuken persoonlijk. Daarnaast blijft eiken hip, mede door zijn duurzaamheid en doordat eiken goed te combineren is met zowel een moderne als een landelijke stijl. In onze werkplaats maken we de fronten helemaal op maat!

Dag afzuigkap, hallo Quooker

Op apparatuurgebied is een afzuiging in het werkblad echt een must have! De afzuigkap – een echte stofvanger – is verleden tijd. De Bora kookplaat afzuiging is geschikt voor bijna iedere keuken, ook als er kastjes onder of boven geplaatst zijn. Hoewel; de bovenkastjes lijken ook verleden tijd. Een luchtigere en ruime keuken is de trend.
En uiteraard kan de Quooker niet meer uit de moderne keuken ontbreken. Naast gekookt water wordt de kraan nu ook geleverd met een boiler voor koel bruisend water en koel gefilterd water. Nu in onze showroom te bewonderen!

Kortom: de trend van 2019 is vooral ‘durven combineren en experimenteren met kleuren’. Daarnaast kan de moderne keuken niet meer zonder moderne apparatuur. Wilt u meer weten over de trends van 2019 of zoekt u een advies op maat? Kom langs in onze showroom!”

Vlog Trends 2019