BORA X BO; de multifunctionele stoomoven

BORA X BO; de multifunctionele stoomoven

De BORA X BO is een combinatie van afzuiging, stoomoven en oven met geïntegreerde reinigingsfuncties in één. Een multitalent, dus! En qua looks is het gewoonweg een schoonheid te noemen, mede door de hoogwaardige glasoppervlakken en het ‘Black Panel’-effect. In dit artikel stellen we de BORA X BO kort aan je voor.

Weg met stoom en geurtjes

Deze nieuwste stoomoven van BORA laat je stomen in perfectie! Geen onnodige details of knoppen, maar wel met alle functies die een professionele chef ook gebruikt. Het meest unieke kenmerk van de X BO is de stoomafzuiging. Dit betekent dat wanneer de ovendeur automatisch opent, er geen wolk van stoom in je gezicht komt. Je hebt dus een onbelemmerd zicht op het eten. Extra fijn: de oven is uitgevoerd met een innovatieve geurfilter, waardoor ook etensgeurtjes worden geëlimineerd.

Gelijkmatig stomen en bakken

De X BO heeft drie niveaus, die je allemaal tegelijkertijd kunt gebruiken. Wil je op zondagochtend bijvoorbeeld heel veel croissantjes afbakken? Dan worden de broodjes op elk niveau gelijkmatig afgebakken en smaken ze allemaal even lekker! En ben je benieuwd of de croissantjes wel mooi bruin worden? Dan heb je via de grote ovenruit een mooi zicht op het lekkers. Vanwege de slimme verlichting in de oven, heb je ook een realistisch beeld van de kleuren.

Eenvoudige bediening

Maar hoe bedien je dan zo’n multifunctionele stoomoven? Dat gaat eenvoudig via het grote, uitklapbare 19-inch display. Het touchscreen reageert net zo snel en intuïtief als bij een smartphone. BORA heeft al tal van voorgeprogrammeerde programma’s voor je gemaakt, zodat koken kinderspel wordt.

Reinigingsprogramma

En na al dat koken wil je natuurlijk dat de oven weer blinkend schoon wordt. Ook daar heeft BORA over nagedacht, want met het intensieve reiniging en droogprogramma is de ovenruimte in een handomdraai brandschoon en kalkvrij. Daar komt geen doekje of chemisch reinigingsmiddel aan te pas!

Live kennismaken

Uiteraard staat de BORA X BO bij ons in de showroom, zodat je live kennis kunt maken met deze multifunctionele stoomoven.
Nog even de beste eigenschappen van de BORA X BO overzichtelijk op een rij:

  • Topprestatie / beste kook- en bakresultaat
  • Prachtig design
  • Eenvoudige bediening
  • Schone lucht en onbelemmerd zicht
  • Uitklapbaar 19-inch touchscreen
  • Innovatieve, volautomatische reiniging van de oven

We geven je graag een korte demonstratie!