Buiten koken met de Bordbar

Buiten koken met de Bordbar

Of het nu gaat om een barbecue met vrienden of een ontspannen avondmaaltijd in de tuin met het gezin; een buitenkeuken biedt een prachtige manier om van het buitenleven te genieten en te koken in de frisse lucht. Met mooi weer gaat het ook bij jou kriebelen, toch!

Multifunctionele trolley

Heb je geen buitenkeuken of gewoonweg geen plek in je tuin of balkon? Dan is de Bordbar-keuken de innovatieve oplossing voor je! Dit is een multifunctionele trolley dat de functies van een keuken en een kast combineert. Met deze Bordbar kan iedereen genieten van het buiten koken zonder daarbij concessies te doen aan comfort en stijl.

Het ontwerp is geïnspireerd op de trolleys die in vliegtuigen worden gebruikt om drankjes en snacks te serveren. De bordbar-keuken heeft een slank en minimalistisch ontwerp en is uitgerust met alle essentiële functies voor het bereiden van voedsel; een werkblad, wasbak, kookplaat, koelkast en voldoende opbergruimte voor keukengerei en andere benodigdheden is aanwezig. Extra fijn: het kan worden verplaatst en opgeslagen wanneer het niet in gebruik is én het minimalistische ontwerp past naadloos bij elke buitenomgeving, van moderne stadstuinen tot rustieke plattelandswoningen.

Ben je nog niet helemaal overtuigd van de Bordbar-keuken? Lees dan nog even onderstaande voordelen van buiten koken:

  • Door buiten te koken, geniet je van de frisse lucht en de natuurlijke omgeving. Dit kan een verfrissende afwisseling zijn van het binnenleven en verbetert direct je humeur!
  • Buiten koken biedt de mogelijkheid om gezonde maaltijden te bereiden, zoals gegrilde groenten en mager vlees. Dit kan bijdragen aan een gezonde levensstijl en gewichtsbeheersing.
  • Het is een fijne manier om tijd door te brengen met vrienden en familie. Buiten koken biedt de mogelijkheid om samen te komen en te genieten van goed eten en goed gezelschap.
  • Buiten koken voorkomt dat er binnen een rommelige keuken ontstaat. Handig als je gasten over de vloer hebt!

Meer weten over de Bordbar? Kom langs in onze showroom en maak live kennis!

BBQ-recept van WIJS

Als extraatje deelt chefkok Duncan van Restaurant WIJS in Anna Paulowna nog een heerlijk BBQ-recept. Zo kun je direct aan de slag, wanneer jouw Bordbar binnen… eh buiten is!

Gegrilde oesters met knoflookboter en Parmezaanse kaas

Ingrediënten:

● 12 verse oesters
● 100 gram ongezouten boter, op kamertemperatuur
● 4 teentjes knoflook, fijngehakt
● 1/4 kopje vers geraspte Parmezaanse kaas
● 2 eetlepels verse peterselie, fijngehakt
● 1 eetlepel citroensap
● Zout en zwarte peper naar smaak

Bereidingswijze:

    1. Verwarm de barbecue tot een middelhoge temperatuur.
    2. Open de oesters door met een oestermes langs de rand te snijden. Verwijder de bovenkant van de schelp en maak de oester los van de schelp.
    3. Meng in een kom de boter, knoflook, Parmezaanse kaas, peterselie en citroensap tot een gladde massa.
    4. Leg de oesters op een bakplaat en verdeel de knoflookboter over elke oester. Bestrooi de oesters met zout en peper naar smaak.
    5. Plaats de oesters op de barbecue en grill ze gedurende 5-7 minuten, tot de boter bubbelt en de oesters gaar zijn.
    6. Haal de oesters van de barbecue en serveer ze direct.

Dit recept voor gegrilde oesters met knoflookboter en Parmezaanse kaas is een heerlijk gerecht dat perfect past bij een zomerse barbecue. De boter en Parmezaanse kaas zorgen voor een rijke en romige smaak, terwijl de peterselie en citroensap zorgen voor een frisse en lichte toets. De oesters worden gegrild tot ze gaar zijn en hebben een heerlijke, zachte textuur.
Wil je een extra smaakkick? Voeg dan fijn gesneden bacon en eventueel een beetje cayennepeper toe!

Genieten, maar!