Highlights van de BORA X Pure

Highlights van de BORA X Pure

BORA presenteert de nieuwe X Pure. Nóg vlakker, nóg stiller en nóg intuïtiever dan zijn voorgangers. In dit artikel sommen we de belangrijkste highlights van de X Pure op. Liever live ervaren wat dit kookveld met kookveldafzuiging kan? De nieuwe BORA X Pure staat bij ons in de showroom. Wees welkom! Graag op afspraak.

De BORA X Pure is een opvallend exemplaar, vanwege het bijzonder brede kookveld en de opvallende instroomsproeier. Tegelijkertijd is het een zeer compact systeem. Dit komt mede doordat het kookveld en de afzuiging volledig vlak zijn ingebouwd. Daarnaast is de intuïtieve sControl-touchbediening ontzettend minimalistisch en is de bediening in stand-by modus bijna onzichtbaar. Als het in werking is, dan zorgt het blauwwitte licht voor een fraai accent. De X Pure is een kunstwerkje in uw keuken.

Intuïtief verwarmen

Zijn voorgangers zijn al uitgevoerd met een zeer eenvoudige bediening, maar bij de X Pure is BORA nog een stapje verder gegaan. Tik de gewenste kookplaat op het paneel aan met uw vinger en beweeg deze vervolgens intuïtief omhoog en omlaag. Op die manier wordt het gewenste kookveld warmer of kouder. Daarnaast kunt u kiezen tussen drie warmhoudstanden met verschillende temperatuurniveaus. Op die manier blijven uw gerechten warm bij een optimale en constante temperatuur. 

Groot en stil

De inductiekookzones zijn zeer groot, waardoor ook grote pannen of braadsledes van een volledige en gelijkmatige verwarming kunnen worden voorzien. En of u nu één of vier pannen op het kookveld heeft staan, de X Pure is altijd uiterst stil. Zelfs op de hoge vermogensniveaus. Dit komt door de optimale luchtgeleiding en de stille motor. 

Eenvoudige reiniging

Alle onderdelen die in contact komen met de kookdampen, kunt u eenvoudig verwijderen via de brede instroomopening. Extra fijn: ze zijn stuk voor stuk vaatwasserbestendig. 

Ook het koolfilter, dat zorgt voor neutralisatie van de geuren, is gemakkelijk te vervangen. Via de instroomopening haalt u het filter eruit. De laden of sokkelpanelen hoeven niet te worden verwijderd. Handig!

Bent u benieuwd of de BORA X Pure echt is zoals wij beschrijven? Maak dan een afspraak voor een demonstratie.