Maak kennis met Generatie 7000

Maak kennis met Generatie 7000

Miele heeft een compleet nieuwe reeks inbouwapparatuur gelanceerd: Generatie 7000. Uiteraard hebben wij, als Miele-dealer, diverse apparaten uit deze lijn in onze showroom staan. Zo kunt u live kennismaken met de nieuwste snufjes uit het Miele-assortiment. In dit blog nemen we u alvast mee in de nieuwe lijn.

Drie designlijnen

Met Generatie 7000 vernieuwt Miele haar volledige assortiment van ingebouwde keukenapparatuur en biedt maar liefst drie designlijnen:

  • PureLine.
    De nadruk ligt op eenvoud. Het hoge aandeel glas zorgt voor een rustige aanblik. Horizontale, roestvrijstalen onderdelen voorzien van CleanSteel en een opvallende handgreep kenmerken de apparaten.
  • VitroLine.
    Staat voor pure elegantie. De apparaten zijn leverbaar in de kleuren obsidiaanzwart en grafietgrijs. De fronten en handgrepen kenmerken zich door puur glas. Licht en schaduw werken spiegelend en dat geeft de buitenkant van de apparaten diepte en elegantie.
  • ArtLine.
    Vormt één geheel. Ingetogen, met een rechte belijning en greeploos, zonder dat afzonderlijke elementen storend werken bij een aanblik op het geheel. De apparaten zijn leverbaar is obsidiaanzwart of grafietgrijs.

Daarnaast is de 7000-serie uitgerust met allerlei noviteiten, zoals een camera in de oven, een op afstand bestuurbaar systeem en een techniek dat ervoor zorgt dat uw vlees niet uitdroogt. Miele pretendeert dat met deze nieuwe generatie iedereen culinaire topkwaliteit kan bereiken. Wij zijn het daar zeker mee eens!

Met Miele wordt iedereen een sterrenchef

De nieuwste lijn keukenapparatuur begeleidt je bijna letterlijk door het kookproces. Dit komt door de gave snufjes die Miele heeft toegevoegd aan haar apparaten. Zo is de bediening door het zogeheten MotionReact deels intuïtief. Wanneer u in de buurt komt van de stoomoven, gaat bijvoorbeeld de verlichting en de bediening automatisch aan. Daarnaast voorkomt TasteControl dat uw voedsel te gaar wordt. Als dat dreigt te gebeuren, wordt de temperatuur in de oven ‘gewoon’ verlaagd.

De stoomovens van de nieuwste generatie zijn voorzien van DualSteam. Deze technologie verspreidt de stoom in zeer korte tijd via twee inlaatopeningen in de oven. Op die manier wordt de kwaliteit van uw gerecht gewaarborgd. Bovendien blijven vitamines, smaak en kleur optimaal aanwezig.

Om altijd een sterrenmaaltijd op tafel te kunnen zetten, presenteert Miele de Dialog-oven. Dit apparaat heeft voor elk recept een modus voor de ideale bereidingswijze. U toetst in wat u wilt bereiden en de oven doet de rest. In de Miele@mobile app zijn al tal van recepten opgeslagen en kunt u heel eenvoudig een programma selecteren. Een kind kan de was doen, of beter gezegd: een heerlijke maaltijd op tafel zetten.

Beetje doorgeslagen met Generatie 7000?

Extra tof is dat de ovens van Generatie 7000 zijn uitgerust met een high definition camera. Hierdoor kunt u op elk moment de status van uw gerecht in de oven bekijken en eventueel op afstand aanpassen. Zo heeft u optimale controle. En om nog een stapje verder te gaan: u kunt een foto laten maken in uw oven en deze vervolgens posten op social media. Dát zijn nog eens unieke foodpics. Misschien is Miele hier een beetje doorgeslagen, maar een leuke feature is het wel!

Zelf de nieuwste snufjes van Generatie 7000 van Miele ervaren? Kom naar onze showroom in Schagen en laat je verrassen! Onze adviseurs vertellen je graag meer over de nieuwste technologie en wat het jou kan opleveren. Uiteraard zijn we ook telefonisch of per e-mail bereikbaar.