Natuurstenen aanrechtbladen van Arte

Natuurstenen aanrechtbladen van Arte

Met trots presenteren wij ons nieuwe dealerschap met Arte Groep, van oorsprong een echt familiebedrijf. Sinds de oprichting in 1995 speelt Arte in op de groeiende vraag naar natuurstenen aanrechtbladen, en daarna ook op andere materialen zoals composiet, marmer, keramiek, Dekton en Neolith.

Aandacht voor milieu en welzijn

Niet alleen de natuurstenen zijn prachtig, ook het bedrijf heeft een prachtige visie en missie! Arte is namelijk de aanjager van positieve verandering in de gehele waardeketen, van groeve tot en met het eindproduct: het aanrechtblad van uw keuken. Bij alles wat Arte doet heeft ze aandacht voor het milieu en het welzijn van alle mensen die bij de productie betrokken zijn.

Dit past perfect bij onze duurzame en handgemaakte VS Kobasto keukens. Het hout dat wij hiervoor gebruiken voldoen aan het FSC-keurmerk. Dit is volgens strenge regels geproduceerd en is er op gericht dat ook in de toekomst de natuur behouden blijft en de bevolking, bedrijven en consumenten kunnen profiteren van wat het bos hen te bieden heeft.

Daarnaast bieden we keukens van Bamboe aan. Dit is één van de snelst groeiende hernieuwbare grondstoffen ter wereld (tot wel 1 meter per dag in het groeiseizoen!) en is een duurzaam alternatief voor tropisch hardhout. Uiteraard ook FSC gecertificeerd.

A.R.T.E. project

Ongeveer 75% van het graniet dat Arte inkoopt komt uit India. Met het Arte Right To Education (A.R.T.E.) project werkt het familiebedrijf in India samen met verschillende partijen om te zorgen dat kinderen een eerlijke kans krijgen op een betere toekomst. Een transparante en eerlijke waardeketen is een belangrijk speerpunt.

Arte wil met haar inspanningen een zo groot mogelijke positieve impact bereiken en bijdragen aan het welzijn voor iedereen die met Arte te maken heeft, voor nu en toekomstige generaties. Bij Van Slageren dragen we deze missie een warm hart toe en dat uiten we onder meer in de vorm van een dealerschap.

Uitgebreide collectie

In onze showroom vindt u tal van monsters van het natuursteen dat Arte in haar collectie heeft. Van graniet, marmer en hardsteen tot SileStone (gemaakt van een composietgesteente dat tot 90% uit pure kwarts bestaat), ArteStone (een industrieel vervaardigde composietsteen die geheel bestaat uit natuurlijke grondstoffen en kwarts), keramiek en alles daartussen.

Ons team legt graag de voordelen van de diverse natuurstenen uit. Wij kijken samen met u naar de beste, meest praktische en mooiste oplossing voor uw keuken. Bovendien draagt ook u – met de keuze voor Arte natuursteen – meteen een steentje bij aan een betere wereld.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Maak een afspraak!