Primalicht verlicht Van Slageren

Primalicht verlicht Van Slageren

Als je verlichting zegt, zeg je Ageeth Dijkstra. Sinds haar jeugd lopen lampen en armaturen namelijk als een rode draad door haar leven. “Mijn ouders hadden vroeger maar liefst 13 zaken in Noord-Holland, gespecialiseerd in verlichting. In 2004 ben ik in hun voetsporen getreden en sinds 2014 heb ik mijn bedrijf geconcentreerd in Schagen.” Haar collectie is terug te vinden bij tal van particulieren en ondernemingen in Nederland, waaronder ook in de showroom van Van Slageren.

Sinds een aantal jaren heeft Primalicht een nauw samenwerkingsverband met Snip Elektrotechniek. “Hierdoor kunnen we een totaalpakket bieden: van lichtadvies en lichtplannen tot het monteren van lampen en het verzorgen van overige aanpassingen in de elektra. Dit hebben we ook bij Van Slageren mogen doen. Primalicht verzorgde de verlichting en Snip deed de bekabeling en de bijbehorende elektrotechnische werkzaamheden .” 

Een mooie puzzel

In de showroom van Van Slageren kon Ageeth helemaal uitpakken met haar lichtplan. “Het is heel ruim opgezet en iedere keuken heeft haar eigen verlichting nodig. Naast de vorm en soort van de lampen, is ook de functie en de kleur van het licht van belang. Daarnaast vraagt elke opstelling om een eigen lichtbehoefte. Het is ontzettend leuk om die puzzel te leggen. En steeds als een keukenopstelling verandert, verandert die puzzel!” 

Extra fijn aan deze partnership tussen Primalicht en Van Slageren is dat klanten van beide ondernemingen een totaalplaatje kunnen zien, voelen en beleven. “Verlichting is dé tool om een mooie keuken nóg mooier te maken. Maar andersom is ook waar: een bepaalde lamp kan nog beter tot zijn recht komen in de juiste keuken. Samen bepalen ze de sfeer en uitstraling. Het geeft ons voldoening als we de klant blij kunnen maken met een mooie puzzel die klopt.”

Meer informatie: www.primalicht.nl of kom langs in onze showroom!