Productnieuws Miele Generatie 7000

Productnieuws Miele Generatie 7000

Generatie 7000 is de nieuwe lijn keukenapparatuur van Miele. Het design en de kleurstellingen sluiten goed aan bij ieder keukenontwerp. Daarnaast is deze apparatuur zowel voor de hobbychef als de professional te gebruiken. In onze showroom kunt u nu live kennismaken met Generatie 7000.

Op de foto ziet u een aantal apparaten uit deze nieuwe lijn:

  • Linksboven: combi stoomoven.
  • Daaronder: hoge warmhoudlade.
  • Midden boven: hoge druk stoomoven.
  • Midden onder: grote bakoven.
  • Rechts: koffiemachine.
  • Rechts boven: kleine warmhoudlade.
  • Daaronder: vacuümlade.

Combi bak/stoomoven

De combi bak/stoomoven heeft een bereidingsruimte van maar liefst 40 liter en drie niveaus. Zo kunt u één grote of meerdere kleinere stoomovenpannen plaatsen. Met de DualSteam-technologie wordt de stoom heel snel en gelijkmatig in de ovenruimte verspreid. U kunt solo, maar ook gelijktijdig met de bakoven en stoom werken. Dit geeft fantastische bakresultaten!

Warmhoudlades en vacuümlade

De warmhoudlades kunnen worden gebruikt om kopjes of borden te verwarmen, maaltijden op lage temperatuur te bereiden of gerechten warm te houden.
Met de vacuümlade kunt u levensmiddelen langer goed houden en plaatsbesparend bewaren. De lade is geschikt voor vacuümzakken tot maximaal 250 x 350 mm.

Hoge druk stoomoven

De hoge druk stoomoven heeft een aansluiting voor vers water en een waterafvoer. Door de PowerSteam-functie claimt Miele de snelste opwarmtijden en kortste bereidingstijden te hebben. De zeer krachtige stoomoven garandeert een perfect gaar-resultaat.

Grote bakoven

De grote bakoven is uitgevoerd met TasteControl. Zo blijft u gerecht heerlijk warm, zonder dat het verder gaart. Daarnaast is een high definition camera geïnstalleerd in de oven, zodat u altijd (op afstand) uw gerecht kunt bekijken. Extra leuk: maak een foto met deze camera en zet het op social media!

Schoonmaken is met de nieuwe combi stoomoven uit de 7000-lijn ook geen akelige klus meer, want veel onderdelen zijn voorzien van een gepatenteerde, speciale coating met een unieke antiaanbaklaag. Met een spons en wat afwasmiddel kunt u het vuil eenvoudig weghalen.

Koffiemachine

Een goede maling is essentieel voor de beste koffie en dat weet Miele maar al te goed. Door de positie van het unieke maalsysteem, blijft er geen gemalen koffie achter en is iedere kopje koffie perfect van smaak.

Het CoffeeSelect-systeem heeft maar liefst drie bonenreservoirs, zodat u bijvoorbeeld in de ochtend een espresso kunt nemen, in de middag een lekkere latte en ‘s avonds een cafeïnevrije koffie. Daarnaast kunt u kiezen uit diverse modi, waaronder de Eco-modus en de Party-modus. In deze laatste stand kunt u achter elkaar koffie zetten. Handig met verjaardagen!

Live kennismaken bij Van Slageren

Benieuwd hoe de apparatuur uit Generatie 7000 van Miele werkt? Kom langs in onze showroom in Schagen. We geven u graag een demonstratie, zodat u live kennis kunt maken met deze lijn.