Ronald en Rita dragen stokje over aan Mark

Ronald en Rita dragen stokje over aan Mark

Ronald en Rita nemen na 26 jaar afscheid van hun bedrijf Van Slageren Keukens & Interieur. De grondleggers dragen met vol vertrouwen het stokje over aan Mark van Beek. 

Ronald: “Mark kent het bedrijf als zijn broekzak, want hij is al sinds 2000 werkzaam bij ons. Daarnaast is hij ambiteus en zeer vakkundig. Na enkele positieve gesprekken met elkaar te hebben gevoerd, was het al gauw duidelijk dat de verkoop aan Mark een mooie en logische stap zou zijn voor beide partijen. We hebben er alle vertrouwen in dat hij met zijn team de zaak een fantastische toekomst gaat geven.”

Mark: “Ik heb de afgelopen 22 jaar veel hoogte-, maar ook enkele dieptepunten meegemaakt met het bedrijf. De brand in februari 2020 was natuurlijk een enorme klap. Toch zijn we daar sterker uitgekomen. Mede door de inspanningen van het gehele team! Inmiddels werken we alweer geruime tijd vanuit het nieuwe pand. Ik heb er ontzettend veel zin in om met onze vertrouwde groep medewerkers Van Slageren hier verder te ontwikkelen.” 

Via deze weg nodigen Ronald, Rita en Mark je uit om deze afsluiting én nieuwe stap met hen te vieren op zaterdag 8 oktober. 

Plaats: Van Slageren Keukens & Interieur op Grotewallerweg 7a in Schagen.
Datum en tijd: zaterdag 8 oktober van 10.00 tot 16.00 uur.