V-ZUG. Hoogwaardige keukenapparatuur

V-ZUG. Hoogwaardige keukenapparatuur

Sinds enige tijd is Van Slageren Keukens & Interieur dealer van V-ZUG. Dit is een Zwitserse producent van hoogwaardige huishoudelijke apparaten, gespecialiseerd in keukenapparatuur. Het bedrijf is opgericht in 1913 en is bekend om haar innovatieve en kwalitatief hoogwaardige producten, zoals ovens, kookplaten, koelkasten, die zowel stijlvol als functioneel zijn.

Eén van de populairste producten van V-ZUG is de Combair Steam SL oven, die stoomtechnologie combineert met traditionele bakmethoden om gezonde en smakelijke maaltijden te bereiden. De oven heeft ook een intuïtieve touchscreen-interface en een zelfreinigende functie voor gemakkelijk onderhoud. In onze showroom kun je live kennismaken met de steamer. We geven je graag een demonstratie.

Duurzaamheid

Naast het produceren van mooie hoogwaardige producten, hecht V-ZUG ook veel belang aan duurzaamheid. Het bedrijf is actief bezig met het verminderen van zijn ecologische voetafdruk en het bevorderen van duurzame productie- en consumptiemethoden. Zo heeft V-ZUG bijvoorbeeld een eigen waterkrachtcentrale en worden de producten op een duurzame manier verpakt. Kortom; of het nu gaat om het bereiden van voedsel op een gezondere manier of om het verminderen van de ecologische voetafdruk, V-ZUG voldoet aan jouw behoeften! Extra fijn: vanaf 1 mei geeft het bedrijf standaard 10 jaar garantie op al haar producten. Over duurzaamheid gesproken…