Vakmanschap in keukenverlichting

Vakmanschap in keukenverlichting

Jansen & de Bont is sinds 2014 bekend om hun vakmanschap in keukenverlichting. Zij leggen de focus op het creëren van lichtobjecten waarin, naast aandacht voor geraffineerd design en de unieke bediening door middel van hand­gebaren (gesture control), een vleugje magie wordt meegegeven aan de armaturen. Wij bij Van Slageren zijn er al jaren fan van!

En ook in België is Jansen & de Bont opgevallen. Novy, bekend van hoogstaande afzuigkappen en kookplaten, heeft deze verlichtingsproducent namelijk overgenomen. Jansen & De Bont is gekend voor zijn duurzame kwaliteit, strak design, innovatie en gebruiksgemak. Deze succesvolle producten hebben zich al bewezen in de markt en zijn een uitstekende toevoeging voor Novy.

Een mooi geheel

Al geruime tijd wordt designverlichting als een onderscheidend element geïntegreerd in de Novy Premium-producten. Door de aanvulling van Jansen & de Bont kan je als klant nu ook kiezen voor verlichting aan de wand, boven de eettafel en voor geïntegreerde verlichting in een planchet. Op deze manier ontstaat er een mooi geheel in jouw keuken!

De voordelen van Jansen & de Bont verlichting op een rij:

  • Zowel warm als koel licht mogelijk.
  • 100% bestuurbaar met handgebaren (gesture control).
  • Diverse kleuren bovenlicht.
  • Zowel sfeerlicht als werklicht.
  • Optimaal geïntegreerd.

Wil jij ook graag een mooie eenheid creëren in jouw keuken? Breng een bezoek aan onze showroom in Schagen, zodat je live kennis kunt maken met de designverlichting. Onze adviseurs geven je graag een advies op maat!