Winkelinterieur op maat

Winkelinterieur op maat

Wist u dat wij naast maatwerk keukens ook complete interieurs kunnen verzorgen? Dat doen wij al jaren voor zowel particulieren als bedrijven. Gewoon, vanuit onze eigen werkplaats in Schagen met onze eigen vakkundige meubelmakers. Voor Optiek Boetiek Mooie Ogen hebben we bijvoorbeeld de complete winkelinrichting verzorgt. 

Bij deze mooie opdracht kwam niet alleen de balie uit onze werkplaats, ook de showmeubels zijn door ons ontwikkeld en gemaakt. Door de schuine bovenzijde is de presentatie van de brillen optimaal te bekijken. De dames van Mooie Ogen begrijpen dat de winkel het visitekaartje is van hun onderneming, het geeft precies weer wat zij willen uitstralen: uniek, hip, kwaliteit en modern.

Voor dit project hebben we de samenwerking gezocht met onze vaste partners voor het schilder- en spuitwerk, de voorbereiding van elektra, de verlichting en wand- en vloerbedekking. Op die manier konden we het gehele interieur aanpakken!

Van ontwerp tot plaatsing

Een winkelinterieur dient up-to-date te blijven, mee te veranderen met de tijd en aan te sluiten op uw doelgroep. Onze specialisten kunnen u hierbij volledig ontzorgen. Na een persoonlijk gesprek en een bezichtiging van uw praktijk, kantoorpand of winkel, ontwerpen we een passend interieur. Daarbij houden we niet alleen rekening met uw wensen, ook de routing, ruimtelijkheid, presentatie en ergonomische eisen worden meegenomen. 

Wanneer het ontwerp is goedgekeurd, gaan we over tot het vervaardigen ervan. Vervolgens komen we het interieur plaatsen. U heeft er dus helemaal geen omkijken naar, waardoor u zich volledig kunt blijven focussen op uw bedrijf. 

Bent u ook toe aan een nieuw winkelinterieur? Neem contact met ons op, we gaan graag met u in gesprek! Op onze portfoliopagina kunt u alvast wat inspiratie opdoen.