Zwitserse perfectie in uw keuken

Zwitserse perfectie in uw keuken

Bij Van Slageren Keukens & Interieur kunt u nu ook kiezen voor keukenapparatuur van V-ZUG. Dit is een Zwitsers merk, dat al meer dan een eeuw als doel heeft het dagelijks leven van haar klanten te vereenvoudigen door middel van innovatieve en kwalitatief goede apparatuur. V staat voor de geschiedenis van het bedrijf: de ‘verzinkerij’. ZUG staat voor de vestigingsplaats. 

V-ZUG is leider op het gebied van huishoudelijke apparatuur op de Zwitserse markt. En nu kunt u ook in Nederland van deze fijne producten genieten. In de Kop van Noord-Holland zijn wij de enige dealer van dit mooie premiummerk! In onze showroom kunt u de apparaten zien en voelen en natuurlijk geven wij graag een demonstratie.

Breed assortiment

De producten onderscheiden zich door hoge kwaliteit en betrouwbaarheid. Alles wordt door het bedrijf zelf geproduceerd en dat zorgt voor Zwitserse precisie. Functionaliteit, design, robuustheid en duurzaamheid vullen elkaar naadloos aan. 

Het assortiment van V-ZUG is zeer breed. Van bakovens tot coffee-centers en koelkasten. Hieronder geven we een kort overzicht met de voordelen per categorie:

Bakovens

De Bakovens van V-ZUG zijn voorzien van ‘EasyCook’. Dit is een programma die u begeleidt bij het kiezen van het juiste kookprogramma. Met ‘GourmetGuide’ kunt u door een druk op de knop automatisch gerechten laten bereiden. Ook wordt de bakoven moeiteloos gereinigd dankzij pyrolyse en geraffineerde materialen.

Kookplaten

Er zijn twee types kookvelden van V-ZUG: kookplaten op inductie en op gas. Welk type het beste bij uw levensstijl past, hangt helemaal af van uw wensen en voorkeuren.

Combi-stoomovens

U heeft zowel de keuze uit de manuele als de automatische instellingen. U bepaalt in hoeverre u zelf een gerecht wilt bereiden. De combi-stoomovens zijn, net zoals de bakovens, uitgevoerd met EasyCook en GourmetGuide. Daarnaast zijn deze apparaten voorzien van Vacuisine, waarmee voedsel langzaam in vacuümzakjes wordt gegaard. 

Coffee-centers

Voor eersteklas koffiegenot. Bijna zoals in de koffiebar, maar dan thuis.

Kennismaken in de showroom

Wilt u kennismaken met ons nieuwste merk voor keukenapparatuur: V-ZUG? Maak dan een afspraak via tel. 0224-29 8400, wij geven graag een demonstratie!

Onze Wesley maakte ook een korte video over V-ZUG > link naar YouTube.