Handgemaakte keukens

Bij Van Slageren Keukens & Interieur zijn wij specialist op het gebied van handgemaakte keukens. Onder de naam vsKobasto vervaardigen onze meubelmakers keukens op maat. Wij ontwerpen aan de hand van uw kookwensen, budget en woonsituatie een maatwerkkeuken en installeren deze vervolgens bij u thuis.

 

vsKobasto

Ons eigen merk keukens staat voor duurzaamheid en perfect maatwerk. Welke wensen u ook heeft, wij vertalen dit in een duidelijk ontwerp met een offerte op maat.

Onze handgemaakte keukens zijn gemaakt van duurzaam massief eikenhout en berken multiplex. Dit zijn duurzame materialen, waardoor u nog jaren plezier heeft van uw kueken op maat.

Lees hier meer over de vsKobasto keukens, die in onze eigen werkplaats in Schagen worden vervaardigd.

Passie en vakmanschap

Het team van Van Slageren Keukens & Interieur kan zijn vakmanschap en passie helemaal kwijt in de handgemaakte keukens. Onder de naam vsKobasto vervaardigen onze meubelmakers de mooiste keukens op maat.

Op deze pagina vindt u een selectie van de door ons vervaardigde keukens. Wilt u ook een echte vsKobasto in uw woning? Kom langs in onze showroom, zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken. De koffie staat voor u klaar!