Italiaanse Rode Hoogglans Keuken

Italiaanse Rode Hoogglans Keuken

Hoe Italiaans kan een keuken zijn? Een prachtige Ferrari rode hoogglans gespoten keuken van Linea Quattro. Het unieke van de afgeschuinde fronten van Linea Quattro is dat ze niet alleen rondom gespoten worden, maar ook nog eens rondom worden gepolijst waardoor de voor- en achterzijde gelijk zijn. Dit ziet er natuurlijk geweldig uit wanneer je een deur opent.

Door het halfhoge muurtje is deze open keuken toch afgescheiden. Om de keuken een geheel te laten vormen met de woonkamer hebben we het 20mm composieten werkblad als bar door laten lopen de woonkamer in. We hebben de Bora kookplaat met geïntegreerde afzuiger vlak ingebouwd, waardoor deze in perfecte harmonie is met het werkblad.

Het wandmeubel is in een mooie donkere kleur uitgevoerd, waardoor het een rustige aanblik heeft vanuit de woonkamer. Dit rustige beeld wordt versterkt doordat het meubel volledig symmetrisch is. We hebben de hoge kasten niet tot het plafond door laten lopen maar bewust een ruimte vrijgelaten zodat geheel het minder massief oogt. Om dit te bekrachtigen hebben we daar indirecte verlichting geplaatst.

Echt een plaatje van een keuken!