Keuken Linea Quattro Schagen

Keuken Linea Quattro Schagen

Deze keuken is van Linea Quattro. Hier is gekozen voor warme tinten, ter contrast hebben we de apparatenkasten en het werkeiland een ‘metal look’ gegeven. In plaats van een kook- of spoeleiland is hier gekozen voor een werkeiland, waardoor er geen verdere aansluitingen nodig zijn.

De opdrachtgevers wilden graag in deze keuken kunnen zitten, maar liever niet op barhoogte. We hebben daarom een massief donker eiken tafel gemaakt en deze tegen het eiland geplaatst. In de zijwand van het eiland hebben we aan de tafelkant twee stopcontacten van rvs gemaakt, waardoor er zowel aan tafel als op het eiland voldoende stroom aanwezig is. De kras vaste aluminium achterwanden hebben we in een mooie donkere kleur op maat laten maken bij Bokmerk.

Berging kast
Hier hebben we een volledig op maat gemaakt meubel geplaatst om de ruimte optimaal te kunnen benutten. Uiteraard is ergonomie erg belangrijk, daarom hebben we de wasmachine en droger op werkhoogte geplaatst. Tegen de andere muur hebben we een servieskast in diepte aangepast waardoor ook hier de ruimte optimaal benut wordt.

Garderobe
In de gang hebben we een mooie garderobekast geplaatst. Om het laadstation van de zuigrobot te verbergen hebben we het meubel zwevend gemaakt, waardoor de robot onder de kast past. Bij de garderobestang is extra verlichting geplaatst waardoor je nooit in je eigen schaduw staat.

Schuifwand
Gezien de hoogte van de schuifdeuren, en de wens van onze klant om deze uit te voeren met kaderdeuren, hebben we de deuren volledig op maat gemaakt in onze eigen werkplaats. Daarna zijn ze in de gewenste kleur gespoten. Achter de schuifwand is ruimte voor laden.