Showroom Lavagrijze Häcker Keuken

Showroom Lavagrijze Häcker Keuken

Deze keuken met de lavagrijze kaderafwerking is geplaatst in een U vorm. De keuken heeft een luchtige uitstraling, ondanks de 2 grote rol-opzetkasten.

Door de nis in het midden van de keuken en de halfhoge inbouwkasten is er ruimte gecreëerd voor de decoratie in uw keuken. De achterwand is van alle gemakken voorzien en praktisch ingericht. Zo is de achterwand voorzien van al het inbouwapparatuur en een gemakkelijke apothekerskast in het midden. De apparatuur lijn is gekozen van Atag die door de matte uitstraling een mooi geheel vormt in de keuken.

Aan de kant van het koken zijn er 2 brede ladeblokken gekomen die samen voor optimale opbergruimte zorgen. U heeft hier een aparte lade voor het bestek, natuurlijk is het inbouwen van een binnenlade ook mogelijk.

Aan de andere kant vinden we een anderhalve spoelbak die is verzonken in het composieten werkblad. De vaatwasser aan de rechterzijde heeft de meeste opbergmogelijkheden in ons assortiment. Aan de linkerzijde is er zelfs nog ruimte voor een mooie Le Mans. Die compleet uit de kast gedraaid kan worden.