Showroom Zwarte Poedercoat Keuken

Showroom Zwarte Poedercoat Keuken

De keuken waar u nu voor staat is één van de nieuwste bewerkingen op het gebied van frontlak. Het is namelijk een antraciet poederlak keukenfront.

Poedercoaten, ook wel poederlakken genoemd, is bij veel mensen vooral bekend uit de metaalwereld. Maar ook bedrijven die zich bezighouden met interieurontwerp, meubeldesign en jachtbouw maken vaker de keuze voor deze techniek. Poedercoaten wordt op MDF panelen toegepast. Poedercoaten is een totaal andere techniek dan het spuiten van verf of lak. Bij poedercoating worden elektrostatische verfdeeltjes op een verwarmde MDF plaat gehecht. Het aangebrachte poeder hardt daarna uit in een oven. De grote voordelen zijn:

  • Zeer krasvast en slijtvast;
  • Een geheel eigen wat ruwe uitstraling;
  • Zeer goed bestand tegen vuil, vocht, chemische producten en uv-zonlicht;
  • Uniek in zijn vorm.

Ook heeft deze keuken verschillende extra opties. Zo is deze keuken ontworpen/uitgevoerd met extra diepe laden en is de keuken voorzien van een compleet tip-on systeem. De koelkast en laden gaan open door hier op te drukken. Wanneer u 2x klopt op het vaatwasser paneel, gepositioneerd in de hoge kastenwand, gaat de vaatwasser vanzelf open.